Svinekød

Er du interesseret i at købe svinekød?:

Alle grisene bliver solgt privat enten som en hel eller halv gris. En gris vejer ca. 100-110 kg. og de er ikke fede og kødet svinder ikke, når det bliver tilberedt, ligesom duften er dejlig ved tilberedningen.

Kiloprisen for svinekød har i mange år været 50 kr. pr. kilo + slagtning. Men på grund af stigende priser på svinefoder, er prisen på svinekød også steget betragteligt. Prisen pr. kilo er 55 kr. + slagtning. Slagtning og partering for en hel gris er ca. 1.000 kr, for en halv gris ca. 500 kr.

Grisen bliver parteret hos slagteren, som du ønsker det, mens du ser på. Har du ikke før prøvet at få svinekød i fryseren, så fortvivl ikke, slagteren vejleder hele tiden i forhold til, hvad de forskellige stykker på grisen kan bruges til. Det er ikke sværere, end alle kan finde ud af det.

Købet bliver selvfølgelig stemplet med det røde Ø-mærke. Det er din garanti for, at alle regler er overholdt.

Dit arbejde er kun at pakke kødet, fryse det og siden nyde det lækreste kød.

Se med hvordan grisene lever her på ejendommen. Klik her.